SURPRISE

Da var både helgen og søndagen snart over.
Det har gått mye i ett, og startet allerede fredag da jeg skulle spise med Joonas, hvor det ikke bare ble en middag med han, men med Isac og typ ALLE andre (foreldrene, bandet, sony, danserne, besteforeldrene, u name it), noe som førte til at jeg ikke kom meg avgårde til Skien før over 11. 
Lørdag var det tidlig opp igjen for en liten gig og møte med masse hyggelige "fans" (synes det er så skummelt å kalle noen det, men i allefall folk som liker musikken min, hehe).En av de nydelige jentene jeg møtte på gig'en!Hadde på et superflott statement smykke! Sjekk ut @by_mie på instagram :)

Etter opptredenen i Langesund var det direkte på bussen til Oslo. Jeg og Axel i Satin Circus (boyband fra Finland) hadde planlagt surprise party for Adelén. Det var så gøy! 
Vi tok bind for øynene hennes og førte henne en ganske lang vei før hun plutselig hørte "Bombo" kjempehøyt! Hun skjønte ingenting av hva som skjedde, men da vi tok vekk skjerfet hun hadde for øynene så spratt vi en champagne og det stod en diger limo foran henne. Hun ble helt i sjokk og superglad! Skikkelig SUPERSTAR, haha. Det var en kjempemorsom feiring med limotur (alles første gang), restaurant og deretter bare henging på hotellet hvor Satin bodde! Super kveld.Fornøyd bursdagsbarn!


I dag var det bare konsert og si ha det til alle finskene (buhu) og Adde da selvsagt. Kommer til å savne alle så mye!
Men konserten var en super opplevelse, og jeg ble så stolt av å se alle flinkisene i aksjon på scenen. Så konserten sammen med Axel (A&R'en min) og Christoffer (en annen fra plateselskapet). Veldig hyggelig!
I morgen er det studio for tur. Gleder meg!!!!!!
Skal prøve og tenke ut noen flere spennende ting å blogge om også. Takk for alle gode tips dere har kommet med :)

Har dere hatt en fin helg?
Noen fler som var på Isac Elliot konserten?
Eller kanskje noen som var på Bruno Mars konserten jeg så inderlig skulle ønske jeg var på? 

4 kommentarer

04.11.2013 kl.17:42

Hvilke sanger sang du i Langesund?

Tone

05.11.2013 kl.18:02

jaaa elsker isac elliot <3<3

Hilde

05.11.2013 kl.18:05

kjenner du adelen godt ?

Andrea

19.11.2013 kl.16:50

ja jeg var på konserten, og traff Isac tilfeldig på flyplassen etter konserten!! Ble såååå glad! :D Hvordan var det å spise middag sammen med dem?? Misunner deg!!<3

juliebergan

19.11.2013 kl.22:09

Andrea: Så kult! Likte du konserten? :) Veldig hyggelig på middag. Møtt alle folkene et par ganger før også, så det var koselig å se alle igjen <3

Skriv en ny kommentar

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits